СЕЗОННА ПРОМОЦИЯ

Сауна + релакс зона, 1 час = 10 лева на посетител

Инфраред сауната ни е за до трима посетители. Изработена е от канадска ела и разполага с 8 броя керамични нагреватели, йонизатор на въздуха, вградено радио с mp3 плейър, лампа за четене и външен и вътрешен контролен панел. Максималната й работна температура е до 65 градуса. Това я прави предпочитана от клиенти с ниско кръвно налягане, склонност към кръвоизливи, астма и други състояния.


Ориенталски фламбе-масаж на цяло тяло = 38 лева

При огнения масаж буквално палим огън върху гърба Ви. Ефикасен за облекчаване на умората, фламбе-масажът изважда токсините, подобрява кръвообращението и има подмладяващо въздействие върху кожата. Той е препоръчителен като елемент от комплексните антицелулитни програми поради силно затоплящия му ефект, който стимулира топенето на мастните натупвания.


Парафинова терапия на ръце = 14 лева

Парафинова терапия

Парафиновата терапия на ръце обогатява тъканите с колаген и еластин и има овлажняващо и тонизиращо действие. Процедурата има уникална лечебна грижа – стимулира кръвообращението, омекотява кожата и дълбоко я подхранва. Като неподражаемо средство за затопляне на тялото от крайниците този вид терапия е извънредно подходящ за студената половина от годината. Парафинът спомага за избелване и изсветляване на петна по кожата и регенерира структурата на нокътните плочки.