КРАСИВО ТЯЛО

Пилинг на цяло тяло

Пилингът е важен, особено за кожа, която страда от различни раздразнения. Порите трябва да се поддържат чисти, а не запушени с излишна мазнина, прах, козметика и т.н. Различните скрабове целят да отстранят мъртвите клетки от повърхността на кожата. Ако мъртвите частици останат, това ще причини раздразнение, пъпки, кожата ще изглежда състарена и уморена, а не чиста и сияйна. Важно е обаче да се помни, че с пилинга трябва да се внимава. Не бива да се натиска прекалено силно или да се ползва груб скраб, за да не се разрани кожата. Освен това тя има естествен собствен защитен слой и премахването му може да доведе до силно дразнене и дискомфорт. Есента и пролетта са особено подходящо време за започване на по-интензивни пилинг терапии, с почистването на всички мъртви клетки, тялото ви ще диша свободно, а кожата ви ще е сияйна.

  • Пилинг с кафе, билки, цитруси или соли, 20 минути – 32 лева
  • Пилинг с кафява захар, ориз, кокос, зелен чай или цветя, 20 минути – 34 лева

Антицелулитен масаж

Този вид масаж цели да премахне целулитните бучки и възли по тялото и да оформи силуета. Целулитът е често срещан дамски проблем, който се повлиява от различни козметични процедури, но най-силно въздействие върху него има ръчният антицелулитен масаж. Той включва активация на биоенергетичните зони, съчетана с техники от лимфо-дренажния масаж, за да се стимулират лимфо- и кръвообращението. По този начин се подпомага изгарянето на мазнините и разнасяните на лимфните задържания. При масажа се използват специални масла, които разграждат мастните депа и подобряват микроциркулацията. Вендузите са отлично средство за антицелулитен масаж. Те незабавно разнасят целулитните натрупвания по корема, гърба и бедрата.

  • Ръчен антицелулитен масаж, 40 минути – 64 лева
  • Антицелулитен масаж с вендузи, 40 минути – 66 лева
  • Антицелулитен масаж с пчелен мед, 40 минути – 68 лева

Мануален антицелулитен фламбе-масаж

Заимстван от древен Китай, в комбинация с антицелулитните практики фламбе-масажът намалява обиколката на талията, бедрата и ханша. Изразен е в две фази: мануален антицелулитен дрениращ масаж и впечатляващо фламбиране на тялото през хавлия, чрез което се стопяват мастните натрупвания. Времетраене 40 минути – 72 лева


Вендузен масаж

Под влияние на вендузния или т. нар. вакуум масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата и междутъканната течност. Този масаж отстранява техния застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Тази процедура се осъществява благодарение на вакуум, предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбокоразположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове и вътрешните органи. Освен това в областта на обработваната зона се образуват биологично активни вещества, които стимулират обменните и възстановителните процеси. Вендузите са отлично средство за вакуум масаж и антицелулитен масаж. Те незабавно разнасят целулитните натрупвания по корема, гърба и бедрата. Времетраене 40 минути – 66 лева


Парафинова терапия

Парафиновата терапия на ръце е невероятно средство за възстановяване на кожата. Тя обогатява тъканите с колаген и еластин и има овлажняващо и тонизиращо действие. Процедурата има уникална лечебна грижа – тя стимулира кръвообращението, омекотява кожата и дълбоко я подхранва. Като неподражаемо средство за затопляне на тялото от крайниците този вид терапия е извънредно подходящ за студената половина от годината. Парафинът спомага за избелване и изсветляване на петна по кожата и регенерира структурата на нокътните плочки. В по-фин вариант терапията е приложима и върху лицевата зона, където използваният парафин е допълнително рафиниран и обогатен с натурални съставки – мед и мляко.

  • Парафинова терапия на лице, 20-30 минути – 52 лева
  • Парафинова терапия на ръце, 20-30 минути – 42 лева