ХИДРОТЕРАПИИ

Тангентор

Подводноструйният масаж с тангентор позволява безболезнено, но същевременно дълбокотъканно третиране с водна струя, изпълнено върху цялото тяло или индивидуалните проблемни зони. Той дава изключително добри резултати в спортното възстановяване и моделирането на тела. Тангенторът съчетава топлинното въздействие на водата с механичното действие на масажа чрез специфичното раздвижване на тъканите от водната струя. При тази процедура се ускорява кръво- и лимфообръщението и се подобрява обмяната на веществата в проблемните зони.

Тангенторният масаж е ефективен метод за разбиване на целулит. При този вид масаж, поради високото налягане на водата се достига по-дълбоко в подкожието и мастната тъкан, отколкото при ръчния антицелулитен масаж. Това го прави предпочитан от дамите в битката им с целулита.

Противопоказания: рак, тромбофлебит, хипертония, сърдечно-съдова недостатъчност, заболявания на кръвта, туберкулоза, температура, общо изтощение на организма и др. Времетраене 30 минути – 44 лева


Хидромасажна вана

Хидромасажните ни вани разполагат с по 6 хидромасажни джета, 8 аеромасажни джета, светодиодна хромотерапия и ароматерапия. Добавките оставяме на Вашите предпочитания.

  • Вана Клеопатра с мляко, времетраене 40 минути – 62 лева
  • Вана с цветя, времетраене 40 минути – 62 лева
  • Билкова вана, времетраене 40 минути – 56 лева
  • Плодово-цитрусова вана, времетраене 40 минути – 52 лева
  • Вана със соли, времетраене 40 минути – 54 лева
  • Перлена вана, времетраене 40 минути – 52 лева