Удължаване и сгъстяване на мигли

Тенденция в лицевата мода, полагането на изкуствени мигли върху естествените добива все по-широко естетично одобрение. В сравнение с досега използваните методи за подчертаване, удължаването и сгъстяването на мигли е осезаемо по-дълготрайно.

Процедурата е особено любопитна за хора, които не са я ползвали. Технологията „косъм по косъм“ е напълно безвреден и ефикасен нов метод, с помощта на който се увеличават дължината и обемът на естествените мигли без това да им вреди. Преди интервенцията миглите се обезмасляват със специален тоник, долният клепач се изолира от горния с помощта на колагенови лепенки, след което се пристъпва към апликирането на новите мигли. Работи се едновременно с две пинцети и се изисква изключителна прецизност и търпение по време на цялата процедура. За постигане на максимален ефект на клепач се „монтират“ до 100-150 нови косми. Прикрепянето на изкуствен косъм към всяка мигла се изпълнява с антиалергично лепило, тъй като действието се извършва в непосредствена близост до очната ябълка. В резултат се получава силно изразителен поглед, при това без употребата на спирала.

Миглите за удължаване са направени от коприна и се предлагат в различни размери с дължина между 8 и 14 mm. Наличните вариации спомагат за удовлетворяването на всякакви изисквания от страна на дамите. Процедурата по полагането е крайно деликатна. В повечето случаи е необходимо съчетаването на няколко размера мигли, което изисква допълнително внимание. При правилно поставяне новите мигли имат трайност между 30 и 60 дни.

Удължаване на мигли Senses

Ако миглите са поставени коректно от квалифициран специалист и за тях се отделят нужните грижи, удълженията могат да издържат до 3 месеца, т.е. точно толкова, колкото трае и животът на естествената мигла. С падането й пада и изкуствено залепената. Това налага ежемесечна поддръжка за добавяне на допълнителни мигли върху новите израснали косъмчета. Така можете да запазите магичния си поглед дълги месеци напред във времето. От съществено значение за трайността на поставените мигли е да се спазва само едно правило: продуктите за сваляне на грима да не са на мазна основа, за да не неутрализират действието на лепилото.

Ключовите предимства на изкуствените мигли на Senses са в това, че не могат да бъдат различени от естествените и не се разлепват при къпане под душа, в сауната, басейна или морето. Използваният при нас метод е гаранция за траен естествен, дълбок и чувствен поглед.

  • Цена за поставяне: 80 лева
  • Месечна поддръжка: 30 лева